fbpx

Persondatapolitik

Hos AlgeRensFyn respekterer vi din personlige integritet

Oplysninger

Hos AlgeRensfyn er vi forpligtet til at beskytte dine persondata, og vi respekterer din personlige integritet. AlgeRensfyn registrerer oplysninger om kundernes navn, adresse, telefonnummer og mail samt eventuelle andre kontaktoplysninger ved bestilling af vores service.

Medarbejderne i AlgeRensfyn har adgang til oplysninger til brug for planlægning, levering og fakturering.

Oplysningerne slettes senest 5 år efter regnskabsperiodens udløb.

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, bedes du sende en mail til kontakt@algerensfyn.dk Fra tid til anden kan vi revidere vores persondata politik. Hvis vi beslutter at gøre det, vil vi offentliggøre ændringerne på denne side.

Cookies

Hos Algerensfyn benytter vi Cookies i henhold til cookielovgivningen for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Vi bruger Cookies til at optimere brugervenligheden, udvikle bedre funktioner, målrette vores indhold og måle de besøgenes brug af hjemmesiden.

En computer-cookie er et fagudtryk for en lille tekstfil, som kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. Der er ingen personlige oplysninger gemt i en Cookie, og den kan ikke indeholde virus. En Cookie kan ikke bruges til, at indsamle eller videregive nogle personlige oplysninger om dig.

De fleste hjemmesider gemmer automatisk en Cookie i din browser, første gang du er på besøg.

Vi bruger Cookies til at indsamle statistiske, anonymiserede oplysninger om din og andre besøgendes adfærd på vores hjemmeside samt til at genkende din computer ved evt. gentagne besøg.

De indsamlede data anvendes til vores interne statistikker, som vi bruger til, at måle effekten af vores marketingsaktiviteter samt til at forbedre oplevelsen af vores hjemmeside.

De indsamlede data sælges ikke til tredjepart.

I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.

Statistik

For at kunne forbedre og videreudvikle webstedet fører vi statistik over, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, dvs. hvilke sider der bliver klikket på og hvilke varer, der bliver bestilt. Statistikken er anonym og bruges f.eks. til at se hvilke sider, der bliver læst mest. Det er ikke muligt at se oplysninger om den enkelte brugers besøg på webstedet.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, kan du e-mail til os på kontakt@algerensfyn.dk